Cursus 'Build your own Guitar' 

Welkom bij de cursus 'Build your own Guitar', een unieke reis waarin je de kunst en het vakmanschap van het maken van een eigen gitaar zult ontdekken. Of je nu een ervaren muzikant bent die zijn instrument beter wil begrijpen of een ambachtsliefhebber die geïnteresseerd is in de fijne kneepjes van houtbewerking en klankvorming, deze cursus biedt een uitgebreide en praktische benadering van gitaarbouw.

In deze cursus zal ik je stap voor stap begeleiden, van de selectie van de juiste houtsoorten en materialen/hardware tot de laatste laklaag en afstellen van het instrument. Door middel van praktijkgerichte sessies en hands-on workshop krijg je de kans om je eigen unieke instrument te creëren, volledig aangepast aan jouw persoonlijke smaak en speelstijl.

Aan het einde van de cursus ga je niet alleen naar huis met een prachtig handgemaakt instrument, maar ook met een diepere waardering voor het ambacht en de trots van het creëren van iets met je eigen handen.

Bereid je voor op een boeiende en verrijkende ervaring die zowel je muzikale als creatieve horizon zal verbreden. Laten we samen de wereld van de gitaarbouw verkennen en de snaren van vakmanschap en muzikaliteit laten resoneren!

Kosten: 1295,- (excl kosten voor materialen, betalen maximaal 14 dagen voor aanvang cursus) Mocht je daarnaast de gitaar willen laten spuiten door mij, dan komt daar ook een meerprijs van 395,- bij. Voor een wax/olie finish betaal je niks extra's. 

Duur: 10 dagen (geen vaste startdata, flexibel in te plannen m.u.v feestdagen). Afhankelijk van de wensen maak je een gitaar meestal niet binnen 10 dagen af. je mag dan kiezen, of je maakt de gitaar thuis zelf af of je kan de gitaar bij mij verder afmaken voor 95,- per dag extra. 

 

Inschrijven of meer info? Vul onderstaand formulier in: